Gjesterom før og etter

Da var vinterferien over for mange og hverdagen møter oss igjen i morgen. Flere jeg har snaket med har vært på fjellet i ferien.

Det å komme seg litt bort er godt i disse tider og da er det mange som er glade for sine fjellhytter!

Jeg hadde ikke muligheten til å rømme til fjells denne vinterferien men det er ikke lenge siden jeg hadde en lang god ferie på hytta.

Når jeg var der sist pusset jeg opp 3 soverom og et av de rommene som fikk ny vegg og takfarge var det lille gjesterommet i annekset.

Med en gang malingen hadde tørket fikk jeg besøk av Linda og hun bodde nettopp på dette rommet og elsket det.

Rommet er bare 5,5 m2 og når man da maler det i en så varm farge som 20167 Welcoming Red så blir rommet som en omfavnende hule, rett og slett veldig koselig!

Jeg var ikke misfornøyd med rommet slik det sto før men synes kanskje det var litt vel kaldt med de hvite veggene. En fjellhytte kan gjerne fremstå litt lun og varm ettersom det ofte er tøffe værforhold ute og man er mye ute i all slags vær . Da er det godt å trekke seg inn til en lun og varm atmosfære. Dette har vært hovedfokus for å skape i det siste på hytta.

Jeg har hentet inspirasjonen til fargevalgene ute i naturen. Denne rødfargen finner jeg hvert år i høstlynge og elsker det når hele fjellet gnistrer i røde og gyldne nyanser. Da får jeg litt av den energien hele året i dette rommet. Og spesielt om vinteren når alt er kaldt sig blått så er det utrolig koselig å komme inn til en energigivende valør.

Det var ikke kun naturen som var min inspirasjons kilde, jeg lot meg inspirere mye av Jotun Lady fargekolleksjonen 2021. Her er 20167 Welcoming Red e av de nye fargene som har fått plass i Jotun Lady fargefamilien. De har også skrevet om mitt lille nymalte gjesterom, les innlegget her på Jotun Lady bloggen her.

Selv om vinterferien var over for denne gangen så er det ikke lenge til neste ferie og fjelltur mulighet. Påsken er tidlig i år og jeg tror vi planlegger fjellpåske i år.

Ha en superfin søndag!

=)

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *