Ny stil i gjestehuset del- 1

Vi har fire bygg på gården og et av dem er et lite bryggerhus som vi bruker som gjestehus. I gjestehuset har vi de siste årene hatt en rustikk og fjellhyttestil. Siden vi ikke hadde hytte så ønsket vi denne stilen i det lille bryggerhuset. Nå har vi fjellhytte og følte at den stilen passer bedre der, så vi valgte å fornye stilen fra rustikk til litt mer fargerik og landlig som passer på småbruket.

I dette innlegget fokuserer vi på inngangspartiet som er en terrasse med tak. Fremover deler vi flere innlegg fra de andre rommene med før og etter bilder, men vi begynner ute. Denne entreen var tidligere en gang med vegg og ikke en terrasse. Vi følte at gangen var et trangt og mørkt lite rom, så vi rev den ene veggen og vips så fikk vi en terrasse med tak og utsikt.

1

Veggene på terrassen var tidligere ubehandlet og rustikke. Vi likte denne stilen også, men nå som vi ønsket et lettere inntrykk malte vi den største veggen hvit for å gi et lettere inntrykk. Men vi valgte allikevel å bevare sideveggene rustikke siden det skaper en morsom kontrast som passer i et uterom.

2

For å komme inn i gjestehuset går man igjennom terrassen, da er det greit å ha litt god plass her å la det være litt enkelt og ikke overmøblert. Gjestehuset ligger på en liten høyde over alle de andre husene på småbruket og fra terrassen er det en aldeles nydelig utsikt over jorde vårt. Derfor innredet vi med en god kurvstol i hjørnet av terrassen, det har blitt til en krok vi begge bruker.

34

Christian elsker å sitte i godstolen med en sigar akkompagnert med god musikk i bakgrunnen. Annette tar ofte med seg en bunke magasiner og skaper ideer til fremtidige fotograferinger. Derfor er det gamle vinduet med hønsenetting hengt opp på veggen, den blir bukt som idekollasj vegg.

56

Denne utekroken blir bruk mye og vi bli ofte sittende her langt utover vårkvelden etter solnedgang med tente lykter. Det er et perfekt hjørne av gården for litt alene og kreativ tid.

7

Vi likte veldig godt den rustikke stilen som var før, men føler at den nye lettere stilen passer bedre her på gården. Vi gleder oss til en lang vår og sommersesong med mye kos på den lille terrassen og mange gjester innom det nyoppussede gjestehuset. Vårt gjestehus er også nå på trykk i den nyeste utgaven av Vakre Hjem & Interiør sin sommerlige spesialutgave Hytter & Landsteder.

89

Les også om malingen av huset utvendig her, og om oppussingen inne her.

Ha en strålende start på uken,

Klem A&C


5 Comments

 1. Alltid gøy å se disse transformasjonene deres. Dere har så teft!

 2. villavonkrogh

  Flinke flinke dere. Jeg er like full av beundring hver eneste gang.

  1. Annette & Christian

   <3 villavonkrogh

 3. Nydelig.
  Kan jeg spørre hvor den lampa som henger bak stolen er fra?

  1. Annette & Christian

   Hei Linn =) Tusen takk! Lampen er fra Granit.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *