Mitt favoritt hudpleieprodukt

I det siste har jeg fått endel spørsmål fra dere som leser bloggen om hvordan hudpleie produkter jeg bruker. Nå røper jeg et av mine favoritt produkter. Jeg er opptatt av å ta vare på min hud og har vært nøye med riktig hudpleie siden jeg var ung. Det er selvfølgelig viktig med riktig næring fra innsiden også og derfor drikker jeg min mirakeljuice hver dag og spiser næringsrikt og variert. Men det du tilfører huden fra utsiden er med på å skape ønsket resultat.

Et av mine første kosmetikk minner fra jeg var barn er Elizabeth Arden. Det var faktisk det første produktet jeg begynte å bruke. Og siden den gang har jeg vært en trofast del av Elizabeth Arden familien som forbruker. Derfor er jeg veldig stolt av å fronte merket på bloggen. Jeg bruker mange ulike produkter fra Elizabeth Arden men i dag har jeg lyst å fokusere på et av produktene, nemlig mitt favoritt serum Advanced Ceramide Capsule Daily Youth Restoing Serum.

Dette er et serum jeg bruker daglig etter rens av huden. Serumet kommer i små kapsler og har en nydelig olje lingnende konsistens ute å være fet som ansiktsoljer fort blir. Jeg bruker 2 ulike kapsler en for ansiktet og en for huden rundt øynene.

Huden min blir mykere, glattere og linjene i huden blir mindre synlige. Det føles som hansiktet får et løft og den silkemyke følelsen huden får er perfekt grunnlag for sminken. Jeg masserer først inn øyeserumet i sirkelbevegelser rundt øynene. Huden rundt øynene er tynnere enn huden i resten av ansiktet, derfor er det viktig å bruke egne produkter utviklet for området.

Etter at serumet rundt øynene fortsetter jeg med å massere inn serum i ansiktet. Det er rikelig med serum i en kapsel så jeg bruker serumet ned over halsen også.

Jeg har også brukt kapsler fra andre hudpleiemerker men ender alltid tilbake på disse fra Elizabeth Arden. I perioder der jeg har gått tom på kapslene merker jeg at huden mister glød, fasthet og rynkene kommer snikende.Spesielt etter jeg bikket 40 merket jeg at huden er i forandring, da er det spesielt viktig å følge opp med de daglige hudpleierutinene. Og så er det bare å konstatere at dette produktet fungerer. På 2 uker merker man en synlig forandring og det syns jeg er ganske fantastisk. Det er ikke mange produkter som har en sånn tydelig effekt.

På reise er dette produktet også helt genialt. Jeg reiser mye og det blir både korte og lange reiser. Med disse kapslene kan jeg beregne akkurat mengden ansiktspleie jeg trenger å ha med meg på tur. Jeg bruker faktisk den søte lille plast krukken til øyen serumet som reisekrukke. Da slipper man å dra på masse kremer og store krukker, slik har du med deg akkurat den lille mengden du trenger. Genialt ikke sant?

Jeg kan varmt anbefale dette produktet og er stolt av å fronte et av mine favorittprodukter. Hvis du ble inspirert til å prøve ut serumene så finner du dem i din nærmeste Kicks butikk, besøk hjemmesiden her.

Håper du blir like tilfreds med produktet som det jeg er! Tar gjerne imot mail med feedback fra dere som har prøvd ut produktene, det er gøy å høre om andres opplevelser og resultater også.

Ha en strålende tirsdagskveld!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *