En hektisk uke er over ….

Da var det helg, endelig! Uken jeg la bak meg var utrolig hektisk og det er også grunnen til at jeg ikke fikk blogget som jeg pleier. Mandag var reisedag, det var godt å komme tilbake til Tootsie som har hatt en kosehelg sammen med Richard mens jeg var borte. Tusen takk for hjelpen Richard! 

Jeg hentet Tootsie i Oslo og så kjørte vi rett til småbruket for å pakke ut å forberede en hel uke med action. Det føltes som jeg bare snudde i døren. Noen ganger er det litt for tett program, og denne uken var pakket med jobb og sosiale eventer.

Tirsdag startet det med en fotografering av en eiendom som jeg var gledet meg til å besøke lenge. Etter fotodagen var det tid for kontormaraton, det lå endel mail og regninger som måtte svares og betales så hele kvelden gikk til det. Og så pakking igjen …. det var så tett program i Oslo fra onsdag morgen at Tootsie og jeg unnet oss den luksusen å bo på Saga hotell på Frogner.

Onsdag morgen kjørte vi til Sigdal kjøkken sitt showroom på Lørenskog. Denne fotograferingen og film dagen har jeg gledet meg til lenge. Sammen med gode interiørblogg kollegaer hadde vi produksjon av film og foto for det fantastiske Norske kniv merket Øyo. Her er litt bilder bak i kulissene fra opptaket. Resultatet fra fotodagen deler jeg i et blogg innlegg neste uke!

Etter Fotograferingen var det bare å hive seg i bilen, sjekke inn på hotell og gå tur med Tootsie før kveldens biff kurs på The Flying Culinary Circus. Dette var et event AEG og kokkene samarbeidet om å holde. Først holdt de et super nyttig kurs og etter det praktiske dekket de opp til langbord med herlig mat og vin. Det var en skikkelig koselig kveld.

Det var riktig så deilig å våkne opp midt i Oslo dagen etter. Tootsie fikk en lang tur i Frognerparken før vi pakket bilen og kjørte ut til dagens location. Vi hadde fotoshoot i hjemmet til den talentfulle illustratøren, forfatteren og designeren Elisabeth Talèn. Hun bor på et aldeles herlig gårdsbruk i Sandvika fra 1850. Sammen med min gode kollega Sigrid koste vi oss på jobb hos Elisabeth. Tusen takk for en herlig dag på jobb Elisabeth og Sigrid =). Bildene fra dette hemmet skal på trykk så kan ikke dele med meg noe herifra enda men gleder meg til dere kan lese om det vakre hjemmet når det er på trykk!

Når fotoshooten var i boks pakket jeg bilen igjen og da fikk Tootsie en velfortjent lang tur før kveldens event. Da brakte det løs på Gimle Parfymeri. Det var lanseringen av make up kolleksjonen til Victoria Beckham i samarbeid med Elle Norge på torsdag. Vi var en hel gjeng med bloggere som samlet oss her denne kvelden. Det var så koselig å mingle rundt med gode venner! Denne kvelden var vi enige om at det ikke må bli så lenge til vi samles til en hyggestund igjen. Så nå er jeg i full gang med å planlegge en liten vinter sammenkomst for mine gode bloggvenner her på småbruket ;).

Etter eventet følte jeg meg ganske ferdig og sliten, nå var det på tide å puste ut. Da var det bare å kjøre rett hjem med Tootsie til Vestby skogen. Denne helgen har jeg bestemt meg for å være hjemme, når har det vært nok reising i det siste for en stund. I kveld kommer Edvard og Sarah på besøk, det blir så kos!

Nyt den vakre høst helgen!

Klem
Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *