Kampen mot rynkene, Del 3

God morgen fra småbruket! Jeg er endelig hjemme etter en arbeidsuke i Marrakech. Det er så godt å våkne i egen seng og nyte en rolig morgen med lille Tootsie som jeg har savnet litt for mye! På denne turen som den forrige fortsatte jeg min rutine med daglig inntak av kollagen tilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab.

Testperioden på 3 måneder nærmer seg slutten. Jeg har vært konsekvent og tatt dagsdosen etter planen uten å droppe en eneste dag. Produktet låver en reduksjon av rynker og en glattere og smidire hud. Det føler jeg at jeg har fått!

Målet er jo ikke å bli helt rynkefri, det er umulig å oppnå i min alder. Jeg fyller 43 i sommer og synes det er helt ok å se endel aldringstegn komme snikende. Men hvis det er mulig å bremse aldringsprosessen litt så er jeg super tilfreds, og det føler jeg The Solution har gjort.

Min hud føles mykere, mer spenstig og rynkene mine er helt klart blitt litt mindre markante. Så ja, da må jeg jo si at jeg føler det funker. Testperioden er som sagt over om litt men jeg har bestemt meg for å fortsette med produktet.

Har du lyst å prøve The Solution? Hvis du ønsker det kan jeg gi deg en god deal, hele 65% avslag på produktet!!! For å benytte rabattkoden kan du klikke deg videre til nettbutikken her.

Og hvis du ønsker litt mer info om The Solution kan du lese et av mine tidligere innlegg om tilskuddet her. Og for annen info og inspirasjon gå inn på deres Facebooksiden her.

Da fortsetter jeg min rolige kosemorgen med Tootsie. Hun klager aldri på rynkene mine uansett så det er veldig takknemlig å våkne opp med henne i armkroken 😉

Annette

1 Comment

  1. Hei. 🙂
    Jeg lurer litt på om hudanalysen viser mer kollagen i huden nå etter testperioden din?
    Er spent på svar da jeg har startet med Marint kollagen. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *